Om mig

Vem är jag?

Jag är född, uppvuxen och boende i Sävedalen (där solen alltid skiner:-)) i Partille Kommun. Detta underbara ställe på jorden där jag med stor sannolikhet kommer att leva hela livet:)

Jag är gift med Björn, har 2 underbara pojkar och en bonusdotter och bonusbarnbarn. Som person är jag glad,positiv och ibland lite enveten…

Jag engagerade mig för Moderaterna 2005 då jag gick en trainee utbildning i Göteborg. Jag hade tur att snabbt bli uppfångad av min förening hemma i Partille och blev direkt invald i styrelsen. Kände genast att jag hamnat rätt och ville kavla upp armarna, påverka, göra rätt för mig och åstadkomma förändring. Det där med lojalitet och att göra rätt för sig är nog något av signum och ledord för mig. Likväl som ordning och reda, och att sätta Laget före jaget. Kan låta tråkigt MEN sådan är jag:)

Jag har tidigare arbetat skift på ett raffinaderi i närmare 16 år och sedan 2008 är jag anställd som besiktningsingenjör på Inspecta. Efter valet 2006 fick jag mina första politiska uppdrag i både Västra Götaland och Partille kommun. Efter det har det rullat på och för tillfället är jag tjänstledig på heltid.

Efter valet 2014 bildade vi en Grönblå majoritet i VGR, och jag blev vald till Ordförande i NU-sjukvården och ersättare i Regionstyrelsen. Jag har även ett uppdrag i Partille, där jag även är gruppledare för Moderaterna. Med andra ord lägger jag mycket tid på mina politiska uppdrag, och det går i princip inte en dag utan att jag läser handlingar, går på möten, är på studiebesök, svarar på mail eller telefonsamtal. Ett hektiskt men fantastisk roligt och utmanande liv, även om familjen stundtals tröttnar.

Som jag tidigare skrev så är jag även politiskt engagerad hemma i Partille. Jag tycker det är viktigt att man har en lokal förankring. Det finaste uppdrag man kan ha, enligt mig, är att vara kommunstyrelsens Ordförande i sin hemkommun, där är jag inte idag men väl ledamot i kommunstyrelsen.

På min fritid (denna lilla som finns när man hoppar mellan jobb och politik) så gillar jag att röra på mig. Att vara med familjen och att resa är det som jag uppskattar mest förutom träning.

Livet är en gåva och det gäller att göra något vettigt av det och samtidigt passa på att njuta, och bästa sättet att göra det är Tillsammans.

Livet är inte hur du har det, utan hur du tar det!
Och Glöm inte att varje dag ovan jord är en bra dag, jämfört med alternativet.

Babe1

nyam_text_586x286

Lämna ett svar