Snart valdag

Om ca 23 timmar stänger vallokalerna och denna valrörelse är över. Nu är frågan vem som ska regera de kommande 4 åren, om regionen får fortsätta vara Grönblå och om vi i Alliansen får fortsatt förtroende att styra Partille. Oaktat hur det går har vi i Partille gjort en fantastiskt valrörelse, med många trevliga samtal med väljarna. Visst är man dagen före oroad för vad som ska ske,men trygg i att vi gjort allt vi kunnat. Jag önskar att väljarna, de som ännu inte bestämt sig tar sig en rejäl funderare över sin ideologiska hemvist, ta den som utgångspunkt för att sedan lyssna på vallöften. Den ideologiska kompassen säger mycket mer än alla vallöften som nu i valtider ska få dig som väljare att välja ett specifikt parti. För mig är valet självklart, frihet,valfrihet, ekonomiskt ansvarstagande, arbetslinjen och Lika för alla (rättigheter, skyldigheter, möjligheter) är sådant som gör mitt val enkelt!