2017- Ett år att minnas men även att lägga till handlingarna

Ja 2017 var ett år som innehöll både roliga, fantastiska och jobbiga händelser.
20 januari tillträdde Donald Trump som president i USA, samma dag som Sveriges befolkning når 10 miljoner invånare. Året har kantats av händelser kopplade till Trump, Kim Jong-un, terrordåd på flera ställen bland annat i Westminister, Stockholm, Manchester mm Ett år som på många sätt präglats av oroligheter i världen, krig och bedrövelser, oro för börskrasch och fallande bostadspriser. Tyvärr på många sätt Inte ett ljust år att lägga till historien. Även vårt Moderata parti har haft ett riktigt tufft år och fått gå genom ett stålbad, men nu väl ute där på ”andra sidan” känns det som att vi går mot bättre tider.
Jag gick in i året med stor förväntan, framförallt på sådant som hörde till politiken och kommande provval. Jag såg fram emot att under april få ta över Ordförande klubban i Partillebo´s styrelse, men väg dit blev inte riktigt som jag tänkt mig utan kom att kantas av en oväntad tumör i hjärtat som kom att leda till en oväntad hjärtoperation. Helt plötsligt blev andra saker i livet mer viktiga, och hälsan kom att sättas i första rum. Jag har alltid prioriterat träning och att må bra, men efter en hjärtoperation där man fått ligga i hjärt- och lungmaskin så tar det sin tid att komma tillbaka. Ska jag vara ärlig har nog chocken efter att behöva gå igenom detta ännu inte lagt sig…Och konditionen är ännu inte på topp Men jag jobbar på det.
Sommaren blev lugn och spenderades mestadels hemmavid. Det var första gången på många år som vi inte åkte på någon längre semester på annan ort i annat land. I juli fick vår katt Zvea 4 fina kattungar, och det har varit en ynnest att få vara med när de föddes fram, och att få se dem växa upp. 14 juli kom mitt underbara (bonus)barnbarn, Charlie till världen. Han är så fin och underbar och det är en stor glädje att få vara en del av hans liv.
Hösten kom att präglas av provval och nomineringsstämmor. Jag är glad och tacksam över att blivit vald till plats nummer 1 i Partille och plats nr 4 till regionen. En helt obeskrivlig känsla! Som sagt ett omtumlande år, med mycket lycka, smärta och kärlek. Ett år att minnas men även att lägga till handlingarna. Nu blickar jag framåt och ser framemot valrörelse Och att Moderaterna får fortsatt förtroende i Partille och VGR. Sverige behöver en Moderatledd regering, och jag ska göra det jag kan för att bidra till att det blir så!