Ingen lätt resa

Ingen lätt resa…Det är allt annat än roligt, om än inte helt oväntat, att SD just nu enligt SCB:s partisympatimätning just nu är näst största parti i Sverige. Anna Kindberg Batra får just nu klä skott för det mesta som gäller våra dåliga siffror, och visst är hon ansvarig i den roll hon har. Att det skulle bli allt annat än lätt att ta över efter Reinfeldt och Borg är ganska självklart, framförallt med tanke på det arvet hon fick med sig. Allt ifrån Öppna era hjärtan till DÖ har definitivt inte gjort hennes resa enklare, dessutom i en allt snabbare och föränderligare omvärld. Jag tycker att utspelet angående SD var rätt, jag hade dock gärna sett att det kommit tidigare Tillsammans med en tydlig förklaring till varför man ändrat förhållningssätt.
Nu är det hårt arbete som gäller för att återvinna väljarnas förtroende och för att vända trenden, och vi kan bara göra det tillsammans! Sverige förtjänar en regering som ser de utmaningar men även möjligheter som Sverige står inför.