Jag är in´t bitter….men lite trött…

Ja vad ska man säga, ännu en gång så presenteras en partibarometern där vi i Moderaterna backar ner med 1,6 % till 16,4% !!! https://www.svt.se/nyheter/inrikes/svt-novus-fortsatt-tapp-for-m-sd-nast-storsta-partiet

Visserligen är inte undersökningen statistisk säkerställd Men ändå! Sd befäster nu sin plats som Sveriges näst största parti, inte helt förvånande MEN ändå!! Vi i Moderaterna har kommit med konkreta förslag, bedrivit opposition Men verkar inte lyckas med att komma ut, och få in, politiken hos invånarna. Vad har Sd gjort sista tiden för att få fler att sympatisera med dom? Typ ingenting, ingenting! Hur många av deras partisympatisörer vet egentligen vad deras parti stör för, och vad deras parti rent konkret vill Och framförallt skulle dom verkligen kunna styra Sverige?? Som sagt INT bitter, men trött och lite irriterad. Men vi kommer igen…ska bara andas lite först…