Sverigemöte- Anna´s tal

I helgen genomfördes Moderaternas Sverigemöte i Karlstad. Dagar fyllda av seminarium, politiska samtal och sociala kontakter avslutades med partiledarens tal.
Första Sverigemötet jag inte varit med på sedan jag kom in i politiken, detta pågrund av min hjärtoperation vilken jag skrivit om tidigare.
Fördelen med teknikens utveckling är att det är enkelt att följa utvalda delar via nätet. Det var inspirerande att lyssna lyssna på Anna´s personliga och engagerande tal. Det känns som att det nu finns goda förutsättningar för att hitta tillbaka till vår politik, med en tydlighet och fokusering på att vi inte gör saker för att det är LÄTT Utan för att det är RÄTT, något partisekreterare Tomas Tobé nämnde vid sitt inledningstal. Nu gäller det att komma med berättelsen om det Sverige vi vill se nu och i framtiden. Detta i kombination med bra förslag och reformer så lägger vi grunden för vårt Moderata Sverige, där Anna Kinberg Batra är Sveriges statsminister.
Talet finner du nedan.