Gott Nytt 2015

GNÅ

 

 

 

 

 

 

Då var (äntligen?) 2015 här. Nu väntar nya utmaningar, framförallt allt i mitt nya uppdrag på 40% som Ordförande i NU-sjukvården.

Ett uppdrag som träder i kraft just idag:-) En del av utmaningen ligger i att detta är mitt första Ordförande uppdrag, ever… Lägg till det en sjukhusgrupp med alla de utmaningar sjukvården står inför och det faktum att jag Aldrig suttit i en sjukhusstyrelse förut…det kommer med andra ord ta lite tid att sätta sig in i detta uppdrag..men Rom byggdes ju som bekant inte på en dag och Socialdemokraterna har haft makten över Nu-sjukvården i 14 år så jag får tillåta mig att det kommer att ta lite tid….. Hur som helst ett spännande uppdrag, där det blir mitt ansvar att leda styrelsens arbete så full fart framåt mot ett spännande och (förhoppningsvis) härligt 2015

Lämna ett svar