Hur blir det nu då….

Valrörelsen är över, valet är gjort Och det blev inte riktigt som man hade tänkt sig….eller iallafall som man ville.

Som tur är finns det en del guldkorn och de är Att i regionen backade vi inte lika mkt som på riksplanet, kanske några personer förstått att sjukvården och kollektivtrafiken i Västra Götalandsregionen styrs och bestäms av S, Mp och V (även om det i debatten kan låta annorlunda från deras sida), i Partille backar vi också mindre än på riksplanet, gör vårt näst bästa val Och är fortsatt största parti i Partille. Tyvärr får Alliansen i Partille inte egen majoritet utan även här blir SD vågmästare (smolk i bägaren mao). I Partille har vi dessutom en jätte bra grupp och vi känns mer sammansvetsade än någonsin vilket bådar gott för framtiden!! Svårt att sia om hur det blir med styret i VGR och Partille Och på riksplanet med för den delen! Det får framtiden utvisa……

Moderaternas Topp 3 Kandidater i valet 2014

Marith 2:a, Stefan 1:a, Jonas 3:a

IMG_2957_d-size

Lämna ett svar