Bar & Politik

Igår kom Expressen´s Bar och Politik till Göteborg och hotell Clarion Post.
Då vi hade kampanj i Partille var jag först tveksam till om jag skulle gå eller ej Men som tur var kom jag iväg! Bar och politik är en websändning som man kan se via Expressen och denna gången hade politiska reportern Niklas Svensson bjudit in en expertpanel, under ledning av GT´s chefredaktör Frida Boisén, som bestod av Janne Josefsson (UG), Josephin Freye (Grävchef på tidningen Faktum) och Petter Stordalen. Deras primära uppgift var att kommentera de som var inbjudna att debattera. Till detta fick vi höra att Stordalen anser att  Göteborg är bättre än Oslo. Först ut bland de gäster Svensson bjudit in var Peter Svantesson, Demoskop, som pratade om väljarundersökningar och de kommande valen. Han konstaterade att Supervalåret än så länge inte varit så Super…… Absolut bästa kommentaren under kvällen(kanske tom Månadens kommentar) stod Göran Hägglund för då 6-timmars arbetsdag var uppe för diskussion. Niklas Svensson ville ha kommentarer angående 6-timmars arbetsdag och vände sig till Hägglund- som svarade med att du får nog fråga Gustav Fridolin först…..För han ska snart gå hem……Luften stod stilla, det var nästan så man hörde när polletterna trillade ner…..sedan kom applåderna….… Underbart:) Utöver detta debatterade Partisekreterarna Kent Persson (M) och Carin Jämtin (S) och Jonas Ransgård (M) mot Anneli Hulthén (S). I min bok gjorde självklart, förutom Hägglund, de Moderata företrädarna bäst i från sig men så är jag ju aningen partisk i frågan Och lyssnar med Moderata öron. Kvällens trevligast, och oväntade pratstund fick jag med Henrik Leman, sportjournalist, vars twitter jag ibland svarat på. Blev lite snack om hockey, förarlösa bilar, trängselskatt, uppfostran i skolan mm Tänk vad världen är fylld med intressanta människor man vill ha mer av 🙂

BP3 BP2BP

En kommentar för “Bar & Politik

  1. Tyvärr har han precis aviserat sin avgång.
    Göran Hägglund har på ett mycket sympatiskt och slagfärdigt sätt tagit över ledarskapet i partiet man trodde bestod av präktiga tråkmånsar och som stod och föll med Alf Svensson. Det är bara att önska KD lycka till med att hitta en värdig ersättare.

Lämna ett svar