Då var man igång igen

Idag hade vi årets första gruppmöte med RS-gruppen i Vänersborg. Vi diskuterade allt ifrån ärenden på kommande regionstyrelsemöte nästa vecka till järnvägar och politisk organisation:) Det är så att man känner i luften att supervalåret 2014 har startat. Detta år då vi ska rösta till EU parlamentet och Riksdag, region och kommun. Mycket känns öppet då många frågor virvlar upp i debatten och nya partier startas. Det blir spännande att se vad som händer med det nya Öppna partiet som är på gång att startas (i kväll) i Göteborg. Jag tror personligen att detta parti kommer att kunna locka många väljare då många Göteborgare är trötta på alla dessa mutskandaler som florerat i Göteborg de senaste åren. Dock tror jag att partiet i sig kommer att få en tuffare resa när valet väl är över……….
Den stora frågan för mig som Moderat är Hur vi ska få ut och kommunicera vår regionpolitik så att väljarna förstå vad vi menar! Ofta känner jag att det är Socialdemokraterna som får sätta en bild av vår politik som är missvisande och fel! Frågan är hur vi kommer runt detta Utan att hamna i deras fälla Och nedlåta oss till de skamgrepp S inte är ovilliga till att ta och göra!! Se bara på deras kampanjer under omvalet angående att inte lägga ner några sjukhus!! Då försökte dom måla på oss att det var vad vill ville vilket är helt fel Och dessutom så har dom i princip avlövad (tagit bort) fler småsjukhus i regionen så att dom i princip idag är mer av en Vårdcentral än ett sjukhus!!! Sen påstod man också att en förlossning med oss vid makten skulle kosta 30 000kr, sådana dumheter och lögner!! Utöver detta har jag vid flera tillfällen blivit anklagad för att ljuga, Av S, som svar på insändare jag skrivit. Senaste gällde det vård för prostituerade där man menade på att det fanns en beställning Vilket sedan hälso- och sjukvårdsnämnd 5 fick krypa till korset och erkänna att det inte fanns………….efter våra påtryckningar är nu en sådan beställning gjord! En del kan kalla detta för tjuv och rackarspel och att det är en del av politiken Men jag ställer mig frågande till sådant beteende. I min bok är det INTE ok!! Jag ska göra vad jag kan för att vi ska vinna valen Och det ska göra på ett öppet och ärligt sätt!

På riksplanet saknar jag lite mer jäklaranamma!! Stå upp för vår linje och gör det med energi och vilja Men var också samhällskritiska, framförallt mot sådant vi påbörjat men som inte riktigt fallit ut så väl som vi önskat! Se problemen och kom med nya vitala lösningar för framtiden! Se människan och dess ofantliga potential för att kunna och vilja skapa ett bättre samhälle, ett bättre här!

Då vinner vi valet/valen 2014.

Lämna ett svar