Västtrafik mm

Igår kunde man läsa i GP att Västtrafik är på gång med ännu en gratis kampanj för att få fler att åka kollektivt. Detta är tredje gången man gör utskick och erbjuder människor att åka gratis med Västtrafik i 2 veckor. Från Moderat håll har vi flera gånger frågat representanter för Västtrafik, både tjänstemän och majoritetspolitiker (S) vad dessa kampanjer kostar. Dock har vi inte fått några svar för de vet man inte (påstår man) DOCK säger man sig vet att det betalar sig 3 gånger om…?..betyder?? Märkligt att man inte vet vad marknadsföring,utskick och nyttjade erbjudanden kostar?? Kanske inte så konstigt att Västtrafik har problem med sin ekonomi…… Men visst är det bra att man försöker få fler att åka kollektivt MEN å andra sidan lägger man ner busslinjer som går till Volvo Torslanda, trots att det (enligt tidningarna) är linjer som många som arbetar på Volvo tar för att kunna komma till jobbet- Hur tänker man där?? Vill man uppmana de som jobbar på Volvo att dom ska köra bil till jobbet ELLER är det helt enkelt så att man (konspirations teori:)) inte vill att arbetarna ska kunna ta sig till Volvo för då byggs det inga bilar………Med tanke på att Miljöpartiet inte helt verkar lyckas med “Inte en meter asfalt”- inställningen så kanske detta är ett nytt grepp………..

Lämna ett svar